Bestellen

Voor het bestellen van de door u gewenste wijnen en/of olijfolie maken wij gebruik van 3 verschillende bestelmogelijkheden die op deze pagina staan beschreven.

 

1. Bestellen via de webshop

Op de productpagina's kunt u eenvoudig uw bestelling invoeren en vervolgens online afrekenen. Wij nemen contact met u op en spreken af wanneer de bestelling het beste geleverd kan worden. Zelf ophalen is uiteraard ook mogelijk.

Betalen via iDEAL: Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Betalen met Creditcard (Visa, MasterCard): Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

 

2. Telefonisch bestellen

U kunt uw bestelling telefonisch plaatsen door contact op te nemen met ons via 0485 34 29 10 

Op deze manier kunnen wij u optimaal adviseren alvorens u uw bestelling plaatst. Wij kunnen de door u bestelde wijn aan huis leveren, of u kunt deze op afspraak afhalen in Nieuw Bergen. De factuur is bij de levering bijgesloten. U betaalt dus pas als u uw bestelling hebt ontvangen: gemakkelijk en zonder risico. 

 

3. Bestellen per email

U kunt uw bestelling per email plaatsen door deze te mailen naar info@spaansewijnspecialist.nl. Wij kunnen de door u bestelde wijn aan huis leveren, of u kunt deze op afspraak afhalen in Nieuw Bergen. De factuur is bij de levering bijgesloten. U betaalt dus pas als u uw bestelling hebt ontvangen: gemakkelijk en zonder risico.